Even Voorstellen
Start-Pagina Omhoog

Deutsche Zusammenfassung English summary  

Even Voorstellen:

Wim de Vries (1957) uit Meppel, sinds 1984 getrouwd met Riekje Post en werkzaam als informatieanalist en projectleider bij  Achmea .

Hobby's o.a. fietsen, tuinieren, vogels tellen voor het SOVON, (luisteren naar) klassieke muziek en sinds enige tijd  op zoek naar informatie over de leefomstandigheden van mijn voorouders, oftewel genealogie.
Dat laatste geldt voornamelijk die van mijn grootmoeder van moeders kant, met de achternaam Kaempff. (Je zult maar De Vries heten en daar iets meer over willen weten!)
De families Kaempff zover die mij bekend zijn, leefden in Oldemarkt, Giethoorn, Wanneperveen, Belt-Schutsloot, kortom de huidige gemeente Steenwijk in Noordwest-Overijssel. 

Kortom: Welkom en blader gerust eens door deze pagina's als het je interesseert.
Mocht je willen reageren op wat dan ook op deze site, maar met name als het om het onderzoek naar de familie Kaempff gaat, aarzel niet en stuur even een mailtje door op het e-mail-symbool in de index te klikken of naar Wim.de.Vries@Planet.nl.

Het grootste deel van de informatie op deze site gaat over het onderzoek naar de geschiedenis van de familie Kaempff in Noordwest-Overijssel en de rol die ze daar gespeeld hebben. Er wordt ook ruimte besteed aan de plaats van herkomst Blankenhain en de manier waarop ze in Nederland terechtkwamen.